Proiectele din comuna Răzvad îşi urmează cursul

În plină criză declanşată de Coronavirus, administraţia de la Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, continuă investiţiile pentru a asigura comunităţii o infrastructură locală la standarde europene. Zilele trecute se lucra în forţă la asfaltarea străzii Dispensarului din comuna Răzvad.
Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să informeze cetăţenii că prin asfaltarea străzii Dispensarului se închide modernizarea întregii zone respectiv, străzile: Feţe, Dispensarului, Bisericii, Valea Mare, Valea Pietrei, Butuceşti şi Gătejeşti.
O investiţie majoră, promisă şi realizată. Asta înseamnă: perseverenţă, determinare şi o administraţie în folosul cetăţenilor. Vremea a permis să se lucreze şi la noua grădinţă din Răzvad. Este vorba despre proiectul ce vizează construirea unei noi Grădiniţe cu două săli de clasă cu program prelungit în comună Răzvad. Investiţia în educaţie reprezintă o prioritate pe agenda administraţiei locale de la Răzvad. Sub buna administraţie condusă de edilul Emanuel Spătaru, unul dintre primarii dâmboviţeni cu performanţe în administraţie şi nu o spunem noi, au confirmat-o şi răzvădenii care l-au reales, comuna Răzvad a cunoscut o dezvoltare accelerată graţie unor proiecte importante ce au fost finalizate sau sunt în curs de implementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COS Târgovişte revine în administrarea statului român

În şedinţa de guvern de miercurea trecută a fost adoptată ordonanţa de urgenţă pentru modificarea OUG nr. 60/2019, fiind creat astfel cadrul legislativ prin care statul român poate prelua în administrare intreprinderi de interes strategic, cum este cazul Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte. S-au concretizat astfel demersurile insistente ale […]