Prefectura Dâmboviţa face apel la înţelegere şi sprijin din partea tuturor dâmboviţenilor şi întregului corp medical pentru a depăşi lupta cu COVID-19

0 0

Având în vedere dispoziţiile art. 7 alin (2) şi art. (8) alin (3)-(7) din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologie şi biologic, Prefectul judeţului Dâmboviţa a solicitat conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, a Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa, precum şi a instituţiilor spitaliceşti din judeţ (Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Spitalul Municipal Moreni, Spitalul Orăşenesc Găeşti şi Spitalul Orăşenesc Pucioasa), stabilirea cu maximă celeritate a unei modalităţi de lucru împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, cu privire la obligaţiile ce le revin tuturor medicilor (medici spitale, medici de familie, medici ai CMI, medici competenţi în medicina de întreprindere etc).
De asemenea, a fost înştiinţată Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa cu privire la aspectele solicitate, urmând a ne informa asupra măsurilor dispuse în acest sens.
Pe această cale se solicită tuturor dâmboviţenilor şi întregului corp medical înţelegere şi sprijin, întrucât numai acţionând în mod unitar vom depăşi această situaţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii

În perioada 03.0807.08.2020, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:LUNI, 03.08.2020: Băleni – parţial (08.00-15.00); Runcu – […]