Pe DJ 711 Băleni – Dobra -Finta – Bilciureşti – Cojasca se lucrează în ritm alert

Vremea bună încă le mai permite constructorilor să lucreze de zor la proiectele ce vizează modernizarea drumurilor judeţene din judeţ, investiţii derulate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Marţi seară, se lucra în forţă pe DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciureşti -Cojasca. Acest tronson de drum face parte din lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa din fonduri europene, în valoare de peste 210 milioane de lei. Preşedintele CJ, Corneliu Ştefan alături de echipa de implementare a proiectului a fost prezent la Dobra unde se lucra de zor pe DJ 711 Băleni – Dobra -Finta – Bilciureşti – Cojasca. Din teren nu au lipsit vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea, administratorul public, Cristian Avanu, primarul comunei Dobra şi Claudia Gilia.

„Ritmul este unul bun şi am cerut să fie menţinut până la finalul execuţiei. Până în prezent, s-au executat, pe lângă covorul asfaltic, mai multe podeţe, dar au fost amenajate şi trotuare de-a lungul unei lungimi de drum de 3 km.
Lotul III face parte din Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B pe traseul limită Judeţ Prahova – Moreni – Gura Ocniţei -Răzvad – Ulmi – Târgovişte – Comişani -Bucşani – Băleni – Dobra – Finta -Bilciureşti – Cojasca – Corneşti – Butimanu – Niculeşti – limită Judeţ Ilfov.”, a afirmat preşedintele CJ, Corneliu Ştefan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Podul peste râui Iaiomiţa, zona Glava din comuna Moroeni a fost finalizat

Obiectivul finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II are o valoare totală de 1.933.335,32 lei, din care valoarea finanţată de la bugetul de stat este de 1.142.202 lei şi, de la bugetul local, 791.133 lei.Contractul de finanţare a fost semnat în data de 13.12.2017 şi a avut […]