MORENARUL IVAN NU SE TEME DE ANGLIA!

Mihai ROŞOIU
0 0

Andrei Ivan are încredere în forţele sale. În 2019 e gata să pună umărul pentru „tricolorii” mici la Campionatul European, dar şi în preliminariile echipei mari.
Ivan are planuri mari în 2019, după ce a jucat, până la 22 de ani, atât la naţionala mare, cât şi sub comanda lui Mirel Rădoi.
Atacantul român a marcat o dată în preliminarii la tineret si nu vrea să rateze turneul final. România e în grupă cu Franţa, Croaţia şi Anglia. „Tricolorii” mici au pierdut cu 1-2 amicalul cu englezii, la Wolverhampton.
„O grupă foarte grea, dar cu Anglia am jucat iarna trecută şi nu a fost aşa de greu, au echipă foarte bună, dar nu au demonstrat nimic”, a declarat Andrei Ivan pentru digis-port.ro.
Ivan e gata să îmbrace din nou şi tricoul naţionalei mari, în campania de calificare pentru Euro 2020.
„Cu Spania va fi foarte greu, cu Norvegia la fel, la naţionala Suediei am doi prieteni, am jucat cu ei la Krasnodar, Claesson şi Grankvist, şi sper să câştigăm contra lor”, a mai spus atacantul lui Rapid Viena. România a învins Suedia cu 1-0 în ultima întâlnire – un amical jucat anul trecut, la Craiova.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

29 IANUARIE, DATA LA CARE ÎNCEP TRANSFERURILE DE JUNIORI

Ultima săptămână a lunii ianuarie va consemna începutul perioadei de transferuri la seniori şi juniori în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, între 29 ianuarie şi 25 februarie, cluburile afiliate vor putea efectua transferuri în conformitate cu regulamentele în vigoare. Cu acest prilej se va folosi sistemul electronic […]