Meci amical. Al doilea succes la rând al F.C.M.-ului. Voinţa Valea Voievozilor – F.C.M. Târgovişte 3-6 (0-4)

A.l.
0 0

Au marcat: R. Dinu, A. Popa, Croitoru, respectiv Badea 3, Ştefan, lancu, Oana.
Meciul s-a disputat la Valea Voievozilor.
Voinţa: Lixandru -Brojboiu, lonciu, R. Dinu, Priceputu (cpt), Vasile, Ciomârtan, L. Andrei, A. Popa, Gogu, Poşircă. Au mai jucat: Lujerdean, Croitoru, lrimescu, lonescu, Crăciun, l. Adrian.
Antrenor: Dinu „Piciu” lonaşcu.
F.C.M. Târgovişte: R.
Zegheru (cpt) – lancu, David, M. Stoicovici, Nedelcu, Ştefan, Nastasia, Bobeică, Oană, Badea, Avram. Antrenori: Adrian Ţilica şi Radu Zegheru.
După ce a învins cu 8-6 (în deplasare) pe Viitorul Voineşti, F.C.M. Târgovişte a recidivat şi a trecut cu 6-3 de Voinţa Valea Voievozilor.
Trebuie spus că trupa antrenată de Dinu „Piciu” lonaşcu a dat o replică destul de bună chiar dacă a pierdut. A avut multe moment bune, dar A. Popa, Gogu, Poşirca, Croitoru au bătut degeaba la o uşă ferecată de portarul Radu Zegheru care a fost providenţial în multe situaţii.
Apoi, Vasile (50 -la scorul de 4-0) a şutat în bară, iar Razvan Dinu (74) a ratat un penalti la scorul de 5-2.
F.C.M. a început jocul în atac. N-a pierdut timpul şi a lovit devreme. A avut 4-0 la pauză şi 5-0 imediat în repriza secundă. Pe final de meci s-a mai clătinat în apărare, a încasat trei goluri şi a mai marcat unul.
Echipa de la Şotânga s-a detaşat prin constanţă, prin rigoare şi devotament. A fost în atac în permanenţă.
În alt meci, disputat în aceeaşi zi, Voinţa Valea Voievozilor -Victoria Razvad 2-1 (R. Dinu – 11 m, A. Popa, respectiv Malina).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia s-a pregatit bine pentru partea a doua a campionatului. A luat jucatorii care-i trebuia

Uitându-ne peste lotul Chindiei putem spune că echipa antrenată de Nicu Croitoru e destul de puternică. Fără întăriri spectaculoase şi într-un timp relativ scurt, echipa din Vechea Cetate de Scaun s-a întărit. E neînvinsă în amicale (patru victorii şi un egal). Aproape că s-a uitat eşecul din ultimul meci al […]