Published On: lun, ian. 14th, 2019

Jaf în amiaza mare, la Tărtăşeşti

nichiduta.ro

Hoţii au dat lovitura, sâmbătă după amiază, la casa generalului de brigadă, din M.A.I., Toma Zaharia, din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Cei patru spărgători, au fost prinşi în timp record. Sâmbătă după amiază, generalul de brigadă Toma Zaharia a sesizat Poliţia Oraşului Răcari, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în locuinţa sa, situată în comuna Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, de unde au fost sustrase mai multe bunuri, bijuterii, ceasuri de colecţie şi bani, prejudicial ridicându-se la 10.000 de euro.
„Un bărbat a sesizat Poliţia Oraşului Răcari cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa, situată pe raza localităţii Tărtăşeşti. În prezent se efectuează cercetarea la faţa locului. Urmează să se stabilească dacă au fost sustrase bunuri. Totodată, sunt desfăşurate activităţi pentru identificarea persoanelor bănuite şi pentru tragerea lor la răspundere penală, iar în cazul în care se constată că există un prejudiciu, pentru recuperarea lui.
În această seară, poliţiştii din Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei Sectorului 1 din cadrul DGPMB au identificat patru bărbaţi, bănuiţi de furtul din locuinţa situată pe raza localităţii Tărtăşeşti. Cei in cauza au fost depistaţi în Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase. Se pare ca bărbaţii aveau bilete de avion. Au fost preluaţi pentru continuarea cercetărilor. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Bunurile susceptibile a fi sustrase – bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti, bani. Bănuiţii aveau bilete de avion pentru Portugalia. Cazul este instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, de la Secţia 12 Tărtăşeşti şi de la Poliţia oraşului Răcari”, ne-a comunicat IPJ Dâmboviţa.
Poliţiştii dâmboviţeni în cooperare cu poliţiştii Sectorului 1 din Bucureşti din cadrul DGPMB i-au identificat rapid, în mai puţin de două ore, pe cei patru bărbaţi bănuiţi de furtul din locuinţa generalului. Bunurile au fost recuperate în totalitate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro