Investiţii majore în comuna Dărmăneşti

0 0

S-a făcut o nouă vizită pe şantierele din judeţ. Prima oprire a fost la un proiect prin care se urmăreşte modernizarea drumurilor locale din comună.
Proiectul este derulat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în asociere cu unitatea administra-tiv-teritorială mai sus-amintită. În valoare totală de 1.381.484 lei, investiţia presupune reabilitarea a 2,070 km de drumuri locale, în proiect fiind prevăzute atât lucrări de terasamente, fundaţii şi aşternere de asfalt, cât şi realizarea de şanţuri din beton şi podeţe, pentru asigurarea scurgerii apelor. Contractul de finanţare a fost încheiat în luna martie a anului în curs, iar execuţia lucrărilor a început recent.
În ultimul an, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a încheiat 57 de contracte de asociere cu unităţile adminis-trativ-teritoriale din judeţul Dâmboviţa, în scopul reabilitării infrastructurii rutiere locale.


Primarul comunei Dărmăneşti, Valentin Mihalache, s-a alăturat conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa la vizita efectuată pe şantier, prezentân-du-i şi o altă investiţie din comună, respectiv înfiinţarea unui punct de lucru pe linia situaţiilor de urgenţă, prin transformarea, reabilitarea şi dotarea unei construcţii nefuncţionale din localitate. Investiţia a fost realizată din buget local şi, în prezent, autorităţile locale caută soluţii pentru dotări suplimentare şi finanţarea lucrărilor de întreţinere şi menţinere a funcţionalităţii în condiţii optime.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cosmin Bozieru, Pro România, critici fără perdea la adresa foştilor colegi din Primăria Târgovişte

Intr-un discurs echilibrat, fără excese inutile dar împănat cu argumente, Cosmin Bozieru, fost viceprimar şi membru al echipei primarului Cristian Stan, a lansat mai multe săgeţi bine ţintite spre foştii colegi din administraţia publică locală. Actualmente vicepreşedinte PRO România, Bozieru ştie prea bine regulile jocului şi că politica se face […]