Published On: mar, iul. 23rd, 2019

Întâlniri ANAF -contribuabili, pe tema dotării cu noile case de marcat

nichiduta.ro

Întâlniri ANAF -contribuabili, pe tema dotării cu noile case de marcat
Nr. 65638/22.07.2019
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, în luna iulie, întâlniri cu contribuabilii, precum şi cu distribuitorii şi unităţile acreditate de service pentru AMEF. În cadrul întălnirilor, toate întrebările contribuabililor cu privire la tema „Case de marcat: facilităţi, obligaţii, termene” vor primi un răspuns adecvat din partea specialiştilor ANAF.
În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate astfel:
– în 22 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti,
– în 25 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili
– în 30 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ploieşti.
Invităm contribuabilii interesaţi să utilizeze Formularul de Contact, disponibil pe site-ul instituţiei, pentru a se înscrie la întâlnirile organizate. Precizăm că înscrierea se realizează în limita locurilor disponibile.
Lunar, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, la nivel naţional, în care sunt abordate teme fiscale de interes. Lista întâlnirilor organizate de ANAF poate fi accesată la urmatorul link https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/servicii_a naf.htm.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro