Informarea cetățenilor din Nucet , recomandări referitoare la infracțiunile de violență în familie, violență domestică și furt

1 0

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au organizat, o sesiune de informare a cetățenilor din comuna Nucet.

       La activitate au participat reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I”, Direcției Generale Anticorupție și Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

       Cetățenii au primit recomandări și informații din domeniul juridic referitoare la infracțiunile de violență în familie, violență domestică și furt, fiindu-le prezentate măsurile pe care le pot adopta în contextul în care ajung victime ale unor astfel de fapte sau pentru a preîntâmpina producerea acestora.

       De asemenea, au fost prezentate informații cu privire la măsurile de protecție a minorilor, efectele negative ale consumului de substanțe psihoactive și cu privire la infracțiunile de corupție și modalitatea de sesizare a acestora.

       Cetățenilor li s-a adus în atenție importanța respectării normelor de conviețuire socială și a respectării măsurilor de ordine și siguranță publică, dar și cu  privire la măsurile pe care trebuie să le adopte pentru a preveni incendiile, indiferent de natura acestora.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activitate preventiv-educativă la care au participat studenții Facultății de Drept și Științe Administrative și tineri de la Asociația Centrul Diaconal ”Casa Creștină”

Polițiștii Compartimentului de analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul Penitenciarului Găești, au organizat, în cadrul proiectului de prevenire a delincvenței juvenile ”Dincolo de aparențe”, o activitate preventiv-educativă la care au participat studenții Facultății de Drept și Științe Administrative și tineri de la Asociația Centrul Diaconal ”Casa Creștină”. Tinerii au […]