INFORMARE

INFORMARE
Acestă informare este efectuată de către comuna Văleni Dâmboviţa, judeţul Dâmboviţa, tel/fax 0245243317, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Buzău – Ialomiţa, SGA Dâmboviţa, aviz de gospodărie a apelor pentru PLAN URBANISM GENERAL ŞI REGULAMENT LOCAL- COMUNA VĂLENI -DÂMBOVIŢA, din bazinul hidrografic Argeş.
Acestă solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr 107/1996 cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să trasmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa menţionată sau la Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa, mun. Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr. 1, tel. 0245/212690.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

LEMN IFRIM SRL, cu sediul în Vulcana Pândele, str. Poştei nr. 73, judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu în scopul desfăşurării activităţii de exploatări forestiere.Informaţii privind impactul asupra mediului al activităţii pentru care se solicită autorizaţia de mediu pot fi consultate în […]