INFORMARE

INFORMARE
COMUNA TĂTĂRANI (PRIMĂRIA COMUNEI TĂTĂRANI), JUD. DÂMBOVIŢA solicită de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş – Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru „EXTINDERE REŢEA DE ILUMINAT PUBLIC STRADAL ÎN SATELE TĂTĂRANI ŞI CĂPRIORU, COMUNA TĂTĂRANI, JUD. DÂMBOVIŢA”.
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la sediul beneficiarului: Sat Tătărani, comuna Tătărani, str. Principală, nr. 193, judeţul Dâmboviţa.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la telefon 0245/238209 şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OLIVIA OPREA RĂMÂNE ÎN CAMPIONATUL SPANIEI Târgovişteanca s-a transferat la echipa de fotbal feminin a celebrului club iberic, Villareal CF

Clubul spaniol de fotbal Villarreal FC a anunţat marţi, 9 iunie, transferul Oliviei Oprea, jucătoare de bază în naţionala României! În vârstă de 33 de ani, Olivia Oprea a evoluat ultima oară la CD Pozoalbense.Cele două echipe fac parte din Grupo Sur (Grupa Sud a ligii secunde spaniole de fotbal […]