Published On: joi, dec. 13th, 2018

Eveniment de excepţie: Gala Voluntariatului SNAC Dâmboviţa, ediţia 2018

nichiduta.ro

Amfiteatrul Liceului de Arte „Balaşa Doamna”, a fost gazda Galei Voluntariatului Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară Dâmboviţa, ediţia 2018. Evenimentul a fost o reuşită, unind laolaltă educatori, învăţători, profesori şi nu în ultimul rând sute de preşcolari, şcolari de gimnaziu şi liceeni care au desfăşurat activităţile de voluntariat în anul 2017-2018.
Oficiile de gazdă au fost făcute de profesor Cristina Marin, director CJRAE şi coordonator judeţean SNAC.
Nu au lipsit momentele artistice susţinute de preşcolari şi elevi voluntari SNAc. Fiind în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă şi în Anul Centenarului, momentele artistice au îmbinat cele două mari sărbători. Spectacolul a fost caritabil, în beneficiul copiilor care au nevoie de ajutor. A fost organizat şi un Târg de haine vintage şi o expoziţie cu cărţile donate anul trecut şi în acest an.
Gala a fost organizată de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dâmboviţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic şi alţi parteneri.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro