Două noi unităţi şcolare ultramoderne: Şcoala Niculeşti şi Grădiniţa cu program prelungit Niculeşti

0 0

Se investeşte serios în educaţie la Niculeşti.
Şcoala Niculeşti cu clasele I-VIII a fost prinsă într-un amplu proces de reabilitare, modernizare şi dotare, lucrările fiind pe ultima sută de metri.
Administraţia de la Niculeşti, condusă de primarul Dorinel Soare a mai construit şi o nouă grădiniţă. Preşcolarii şi elevii din localitate vor avea parte de un proces educativ la cele mai înalte standarde.
Noua Grădiniţă cu program prelungit Niculeşti are o capacitate de 54 de locuri şi în urma realizării acestei investiţii se vor crea şi 19 locuri de muncă. Valoarea celor două investiţii este de aproximativ 6.000.000 lei.

Primăria Niculeşti deja a achiziţionat toate dotările interioare necesare pentru noua grădiniţă. Totodată în curtea noii grădiniţe se realizează un loc de joacă ultramodern. Administraţia de la Niculeşti a întreprins şi toate demersurile legale pentru obţinerea tuturor avizelor de funcţionare.
Edilul Dorinel Soare spune că la momentul reluării cursurilor şcolare, preşcolarii şi elevii din satul Niculeşti vor învăţa în cele două noi unităţi şcolare ultramoderne cu respectarea tuturor măsurilor impuse de legislaţia în vigoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiectele din comuna Răzvad îşi urmează cursul

În plină criză declanşată de Coronavirus, administraţia de la Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, continuă investiţiile pentru a asigura comunităţii o infrastructură locală la standarde europene. Zilele trecute se lucra în forţă la asfaltarea străzii Dispensarului din comuna Răzvad.Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să informeze […]