Direcţia Sanitară Veterinară şi

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată a postului contractual de execuţie vacant de inginer gradul II – personal angajat pe durată determinată conform Ordinului 113/2008, pentru care sunt necesare studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamentalştiinţe inginereşti, ramura de ştiinţă ingineriaresurselor vegetale şi animale, domeniul de licenţă ingineria produselor alimentare, specializarea ingineria produselor alimentare şi controlul şi expertiza produselor alimentare şi condiţie minimă de vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.
Concursul va consta în susţinerea unei probe scrise în data de 28.05.2019 orele 11.00 la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa din strada I.C. Brătianu numărul 35 şi a unui interviu care se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Dosarele se pot depune la sediul instituţiei în maximum 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului pentru funcţiile contractuale la Compartimentul Resurse Umane şi Juridic – secretariatul comisiei de concurs.
-Selecţia dosarelor de înscriere se va face într-un termen de maximum două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.
Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs, cuprinzând adresa de corespondenţă, sunt telefon 0372737818/fax 0372871067, e-mail vintila.grigoras-db@ansvsa.ro, persoana de contact consilier super Vintilă Grigoraş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu CMC INOVATIV UTILAJ S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „CONSTRUIRE SPAJIU COMERCIAL PARTER + ETAJ, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJARE PLATFORME BETOANE, MONTARE RECLAME RECLAME LUMINOASE ŞI TOTEM” propus a fi amplasat […]