Crucea Roşie Română a împlinit 144 de ani de activitate umanitară continuă şi constantă

0 0

144 de ani în care a valorificat spiritul voluntariatului pentru a-i ajuta pe cei care au avut cea mai mare nevoie.Cu grija şi cu implicarea lor, generaţii de voluntari au făcut bine în viaţa a milioane de oameni. Dăruirea acestor oameni care şi-au oferit constant energia, priceperea, voinţa şi ideile lor creative pentru a îndeplini misiunea noastră, pe timp de pace sau de război, în comunităţile sărace, în stradă, în întreaga ţară şi chiar în lume a adus alinare multor dintre semenii noştri.
Înaintaşii noştri au răspuns tuturor necazurilor vremii şi au cautat soluţii pentru fiecare situaţie de criză. Mergând pe urmele lor, ne dorim să facem mai mult şi mai bine.
Astăzi, întreaga omenire se confruntă cu un duşman nevăzut care a curmat multe vieţi omeneşti şi schimbat normali-tatea aşa cum o cunoşteam noi, obligându-ne să ne implicăm şi mai mult în sprijinirea persoanelor aflate în suferinţă dar şi a celor aflaţi în linia întâi a luptei contra COVID-19.
Crucea Roşie Română nu a ezitat şi s-a implicat în lupta împotriva noului coronavirus, cu toate resursele financiare, materiale şi umane disponibile. Sprijinul nostru constă în organizarea campaniilor de informare COVID-19, acordarea de echipamente medical, echipamente de protecţie, dezinfectanţi şi alte bunuri necesare funcţionării unităţilor spitaliceşti, acordarea de alimente şi apă potabilă comunităţilor aflate în izolare, etc.
Desigur că toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea voluntarilor şi a donatorilor care au înţeles că lupta împotriva COVID-19 nu poate fi susţinută decât prin eforturi comune realizate deopotrivă de către autorităţi, societate civilă şi populaţie.
Cu acest prilej aducem mulţumiri tuturor voluntarilor şi tuturor sponsorilor care susţin activitatea organizaţiei noastre.
La mulţi ani Crucea Roşie Română!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Final de carieră pentru patru pompieri de la ISU "Basarab I" Dâmboviţa

La sediul ISU „Basarab I ” Dâmboviţa, a avut loc un eveniment emoţionant pentru pompierii dâmboviţeni -trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: plutonier adjutant şef NEAGU Nicu de la Detaşamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), plutonier adjutant şef NIŢOI Ilie Iulian de la Detaşamentul […]