Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, la sediul său din Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, concurs de recrutare în data de 11 iunie 2019, orele 10.00 – proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacante:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, la sediul său din Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, concurs de recrutare în data de 11 iunie 2019, orele 10.00 – proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacante:
Consilier, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul financiar, contabilitate din cadrul Direcţiei economice, buget.
Condiţiile specifice pentru ocuparea postului sunt:
– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 8 de zile de la publicitatea concursului, respectiv în perioada 24-31 mai 2019.
Interviul se va susţine în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs şi relaţii suplimentare: zilnic, între orele 8.00-16.00 la Biroul managementul resurselor umane, monitorizarea funcţiilor publice al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cam. 110, et. IV, Piaţa Tricolorului nr. 1, Târgovişte, judeţul Dâmboviţa; telefon: 0245207694, fax: 0245612509, e-mail: veronica.neagu@cjd.ro; persoana de contact: Veronica Neagu, consilier.
Condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi atribuţiile prevăzute în fişa postului se afişează la sediul şi pe site-ul Consiliului Judeţean Dâmboviţa: www.cjd.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuţie vacante de CURIER la Serviciul administraţie publică, secretariat şi relaţii cu publicul din cadrul Direcţiei juridice, contencios, administraţie publică.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuţie vacante de CURIER la Serviciul administraţie publică, secretariat şi relaţii cu publicul din cadrul Direcţiei juridice, contencios, administraţie publică. Condiţiile generale pentru ocuparea postului sunt cele prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a […]