COMUNA MOGOSANI,

COMUNA MOGOSANI,

Anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către  Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului , în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul „Asfaltare drum de interes local in Comuna Mogosani, judetul Dambovita , Strada Centura Mogosani”  propus a fi amplasat în com. Mogosani , sat Mogosani , jud. Dâmbovița.

           Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la  A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște , str. Calea Ialomiţei , nr. 1 , județul Dâmbovița , în zilele de  luni –vineri , între orele 9.00 – 16.00 , precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.    

          Publicul interesat poate înainta comentarii / observații , la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

PRIMARIA COM MOGOSANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Menţinerea ritmului crescut de transmitere comunitară a noului Coronavirus ne va conduce către inevitabila măsură de carantină zonală a unor localităţi

Instituţiile MAI din judeţul Dâmboviţa (poliţişti, jandarmi, pompieri) au desfăşurat o acţiune în Municipiul Târgovişte pentru informarea cetăţenilor cu privire la importanţa respectării regulilor şi măsurilor impuse în contextul stării de alertă.În ultimele zile au fost înregistrate cifre îngrijorătoare ale persoanelor confirmate cu virusul SARS-CoV-2, astfel că rata incidenţei cumulate […]