ASO CROMSTEEL S.A.

ASO CROMSTEEL S.A.
Anunţă publicul interesat asupra luării de către Agenţia pentru Protecţia Mediului DÂMBOVIŢA a deciziei de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu nr. 12/31.10.2017 pentru desfăşurarea activităţii cod CAEN 2410 şi în conformitate cu Legea 278/2013, Anexa 1 pct 2.6-Tratarea de suprafaţă a metalelor sau a materialelor plastice prin procese electrolitice sau chimice în care volumul cuvelor de tratare este mai mare de 30 mc.”, cu amplasamentul în Mun. Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, jud. Dâmboviţa.
Proiectul autorizaţiei integrate de mediu poate fi consultat la A.P.M. Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, str. Calea lalomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, între orele 9.00 – 14.00, vineri între orele 9.00 – 12.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb. anpm.ro. Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii în termen de 30 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A început distribuirea celei de-a doua tranşe a pachetelor de igienă

Ministerul Fondurilor Europene, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), a început distribuirea celei de-a doua tranşe a pachetelor de igienă.In total, prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (#POAD), Ministerul Fondurilor Europene va distribui 1.18 milioane de pachete în valoare de 141,2 milioane de lei către persoanele aflate în risc […]