Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 17.09.2019, ora 14.00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ

Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 17.09.2019, ora 14.00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 47/24.04.2019, privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia mijloacelor fixe, în anul 2019, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare, a Organigramei şi Statului de funcţii ale Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi Statului de funcţii ale Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare în vederea includerii pe lista de investiţii a obiectivului „Loc de joacă destinat copiilor cu dizabilităţi” la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte – locaţia Gura Ocniţei Copii.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare în vederea includerii pe lista de investiţii a obiectivului „Instalare cazan apă caldă cu Pmax=232 KW şi lucrări aferente de punere în funcţiune” în locaţia Boli Infecţioase Adulţi şi Copii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
6. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 50/24.04.2019 privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de active fixe (aparatură medicală şi dispozitive medicale) la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în anul 2019.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare în vederea includerii pe lista de investiţii a obiectivului „Modernizare instalaţie A.C.M. şi încălzire din camera tehnică” în locaţia Platformă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare în vederea includerii pe lista de investiţii a obiectivului „Modernizare tablouri electrice” în Secţia Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare în vederea includerii pe lista de investiţii a obiectivului „Modernizare sistem de încălzire la Pavilionul B” în locaţia Gura Ocniţei Copii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
10. Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei pentru coordonarea implementării măsurilor necesare pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din aşezările informale şi aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare al acesteia.
11. Proiect de hotărâre pentru aprobarea modelului cadru al contractului de asociere şi al protocolului de administrare în comun a obiectivelor de investiţii privind infrastructura rutieră realizate în asociere de către judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unităţile administrativ-teritoriale, prin consiliile locale ale acestora.
12. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Şotânga, prin Consiliul Local Şotânga, pentru realizarea în comun a investiţiei „Reabilitare şi modernizare străzi în comuna Şotânga, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
13. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Lunguleţu, prin Consiliul Local Lunguleţu, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizare străzi în comuna Lunguleţu, satele Lunguleţu şi Serdanu, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
14. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Tătărani, prin Consiliul Local Tătărani, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizare străzi în comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
15. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Valea Mare, prin Consiliul Local Valea Mare, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizare drumuri de interes local în comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
16. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Dobra, prin Consiliul Local Dobra, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizare drumuri de interes local în comuna Dobra, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
17. Proiect de hotărâre privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cu unitatea administrativ-teritorială Dragomireşti, prin Consiliul Local Dragomireşti, pentru realizarea în comun a investiţiei „Modernizare drumuri locale în comuna Dragomireşti, sat Mogoşeşti, judeţul Dâmboviţa” şi aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.
18. Proiect de hotărâre privind încheierea unui protocol de colaborare între Judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, şi SC HeidelbergCement România SA pentru realizarea obiectivului „Protecţie bandă transport calcar Lespezi – Lot 4, precum şi consolidare şi protecţie versant DJ 714A, Comuna Moroeni”.
19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru includerea în lista de investiţii a unor obiective de infrastructură.
20. Proiect de hotărâre privind includerea în domeniul public al judeţului Dâmboviţa a unui bun imobil din categoria sistemelor de alimentare cu apă.
21. Proiect de hotărâre pentru aprobarea completării listei bunurilor din domeniul public al judeţului Dâmboviţa, aferente sistemelor de alimentare cu apă, care se transmit ca bunuri de retur către S.C. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa S.A. în baza Contractului de delegare a gestiunii nr. 3/2624/29.01.2009.
22. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării fondurilor publice nerambursabile din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, sesiunea a II-a 2019.
23. Proiect de hotărâre privind aprobarea redevenţei ce revine Consiliului Judeţean Dâmboviţa de la S.C. „G.M.B. VIVAI GRUP” S.A. Târgovişte, pentru al XV-lea an de concesiune a celor trei loturi de teren agricol din Târgovişte, str. Laminorului, nr. 8.
24. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr. 370/17.11.2015 pentru aprobarea normativelor proprii de cheltuieli cu privire la consumul lunar de carburanţi şi a limitelor maxime de cheltuieli lunare pentru convorbirile telefonice.
25. Proiect de hotărâre privind majorărea capitalului social şi mandatarea reprezentanţilor Adunării Generale a Acţionarilor pentru majorarea capitalului social al S.C. MORENI PARC INDUSTRIAL S.A.
26. Proiect de hotărâre privind asumarea responsabilităţii în derularea şi implementarea Programului pentru şcoli al României, aprobarea listei produselor ce vor fi distribuite preşcolarilor şi elevilor de pe raza judeţului Dâmboviţa şi a măsurilor educative aferente anului
şcolar 2019-2020.
27. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului pe anul 2019.
28. Proiect de hotărâre privind numirea unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Speciale Târgovişte.
29. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Consiliul de Administraţie al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dâmboviţa.
Prezenta convocare constituie şi invitaţie la şedinţă a consilierilor judeţeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii eligibili vor beneficia de rambursarea primelor de asigurare în agricultură din fonduri europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale acordă sprijin financiar pentru asigurarea culturilor, animalelor şi plantelor de către fermierii activi, prin intermediul submăsurii 17.1 -„Prime de asigurare a culturilor, a animalelor şi a plantelor” din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020). Până în prezent, AFIR a primit 603 […]