ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița. 

Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din cadrul DNP camera 7 –secretariat, etajul 6, între orele 8.00-16.30, telefon 0726.755.246/0372041293 e-mail: achizitiidnp@just.ro, sau se poate regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „cel mai mic preț/metru pătrat, aplicat la oferta care îndeplinește toate cerinţele de selecţie şi calificare solicitate.

Durata contractului de închiriere: estimat 5 ani, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional pentru o perioadă de încă 5 ani.

Ofertele pot fi depuse până la data de 14.04.2021 orele 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probaţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1 aprilie 2021: Medicamentele prescrise pot fi ridicate de la orice farmacie

începând cu data de 1 aprilie 2021, asiguraţii vor avea posibilitatea să ridice medicamentele prescrise de la orice farmacie din ţară, indiferent dacă aceasta se află sau nu în relaţie contractuală cu aceeaşi casă de asigurări de sănătate cu care este şi medicul prescriptor. Excepţie fac medicamentele aferente contractelor cost-volum-rezultat, […]