ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița. 

Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din cadrul DNP camera 7 –secretariat, etajul 6, între orele 8.00-16.30, telefon 0726.755.246/0372041293 e-mail: achizitiidnp@just.ro, sau se poate regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „cel mai mic preț/metru pătrat, aplicat la oferta care îndeplinește toate cerinţele de selecţie şi calificare solicitate.

Durata contractului de închiriere: estimat 5 ani, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional pentru o perioadă de încă 5 ani.

Ofertele pot fi depuse până la data de 14.04.2021 orele 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probaţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Semnal de alarmă! Vacanţa pentru elevi nu e "de mers încolo şi încoace", ci "de stat în casă"

Managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu, atrage atenţia că nu este o perioadă „de mers încolo şi încoace”.Evoluţia infectarilor cu COVID-19 este îngrijorătoare, locurile din spitale, de la o zi la alta, sunt insuficiente, atât pentru părinţi, cât şi pentru copii.Situaţia este la limită în sistemul sanitar, […]