ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Dâmbovița. 

Documentația de atribuire aferentă contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică –Compartimentul Achizitii Publice din cadrul DNP camera 7 –secretariat, etajul 6, între orele 8.00-16.30, telefon 0726.755.246/0372041293 e-mail: achizitiidnp@just.ro, sau se poate regăsi pe site-ul www.just.ro, accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „cel mai mic preț/metru pătrat, aplicat la oferta care îndeplinește toate cerinţele de selecţie şi calificare solicitate.

Durata contractului de închiriere: estimat 5 ani, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional pentru o perioadă de încă 5 ani.

Ofertele pot fi depuse până la data de 14.04.2021 orele 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probaţiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se instituie carantina zonală pentru comuna Buciumeni

S-a propus, începând cu data de 26.03.2021, ora 12.00, pentru o perioadă de 14 zile, instituirea măsurii de carantină zonală a comunei Buciumeni (cu satele aparţinătoare Buciumeni, Dealu Mare şi Valea Leurzii), judeţul Dâmboviţa.Prin Adresa nr.6798/24.03.2021 a Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, înregistrată la Instituţia Prefectului – Judeţul Dâmboviţa cu […]