ANUNŢ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

ANEXA nr. 5G
(ANEXA nr. 5G la procedură)
ANUNŢ PUBLIC privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu
DUMITRESCU EMILIAN, cu domiciliul în comuna Vulcana-Băi, sat Vulcana-Băi, strada Vlad Ţepeş, nr. 173B, judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „LUCRĂRI DE SCHIMBARE DE DESTINAŢIE DIN ANEXĂ GOSPODĂREASCĂ ÎN SPĂLĂTORIE AUTO”, propus a fi amplasat în judeţul Dâmboviţa, comuna Vulcana-Băi, sat Vulcana-Băi, strada Vlad Ţepeş, nr. 184A.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa din str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa şi la sediul Primăriei comunei Valea Mare, în zilele de luni – vineri, între orele 08.00-16.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa din str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Măsuri speciale luate de autorităţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte s-au luat măsuri stricte pentru combaterea îmbolnăvirilor cu Coronavirus. S-a interzis accesului aparţinătorilor în spital, a pus la dispoziţia bolnavilor şi a salariaţilor dezinfectant şi a identificat posibile locaţii pentru internarea eventualelor persoane infectate cu COVID-19. O problemă însă importantă cu care se confruntă […]