ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Primăria Lunguieţii, judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul Modernizare străzi în comuna Lunguleţu, satele Lunguleţu şi Serdanu, judeţul Dîmboviţa, propus a fi amplasat în comuna Lunguleţu, satele Lunguleţu şi Serdanu, judeţul Dâmboviţa.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru Protecţia Mediului, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM Dâmboviţa) din strada Calea lalomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa şi sediul Primăriei Lunguleţu, în zilele de luni – vineri, între orele 8:00 – 16:00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa din Caaţlea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Presa centrală anunţă: MIHAI VODUŢ (CHINDIA) AR PUTEA PRIMI O SUSPENDARE RECORD

La începutul acestui an, un fotbalist din Liga l era acuzat că este un împătimit al pariurilor sportive şi că ar fi plasat pronosticuri pe meciurile echipei sale, dar şi pe alte evenimente din fotbalul românesc şi european. Cea care avea să-l dea în vileag a fost chiar fosta lui […]