Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

               Primaria Comunei Mogosani   titular al proiectului . ” Asfaltare drumuri de interes local în Comuna Mogosani jud. Dambovita str. Intrarea Mangica ,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M.  Dambovita  în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ” Asfaltare drumuri de interes local în Comuna Mogosani jud. Dambovita str. Intrarea Mangica, propus a fi amplasat în Comuna Mogosani sat Merii.

           1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița din str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

        Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

        2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, precum şi la următoarea adresă de e-mail office@apmdb.anpm.ro, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului ,

                                                  Primaria Comunei Mogosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa printre judeţele roşii incluse de autorităţile germane pe lista zonelor de risc COVID-19

Bucureştiul şi alte zece judeţe au fost incluse de autorităţile germane pe lista zonelor de risc COVID-19. Judeţele „roşii” sunt Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vrancea. Persoanele care ajung în Germania din aceste zone trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, făcut cu cel mult 48 […]