Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
S.D.E.E. MUNTENIA NORD S.A. – S.D.E.E. – TÂRGOVIŞTE
Anunţă publicul interest asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu, pentru proiectul:”Îmbunătăţire nivel de tensiune comuna Petreşti, localităţile Coada Izvorului, Greci, Puntea de Greci, Ghergheşti, loneşti şi Potlogeni Deal” – în comuna Petreşti, localităţile Coada Izvorului, Greci, Puntea de Greci, Ghergheşti, Ioneşti şi Potlogeni Deal.
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr.1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, între 9,00-15,00 şi vineri între 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro .
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării anunţului, pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2.212 controale în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

In cursul lunii aprilie 2020, Direcţiile judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat 2.212 controale în unităţile din industria agroalimentară care desfăşoară activităţi în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a băuturilor răcoritoare […]