ANUNŢ PUBLIC DE LUARE A DECIZIEI DE evaluare iniţială

0 0

ANUNŢ PUBLIC DE LUARE A DECIZIEI DE evaluare iniţială

Primăria Lucieni, cu sediul în comuna Lucieni, judeţul Dâmboviţa, titular al proiectului „înfiinţare distribuţie de gaze naturale în comuna Lucieni cu satele aparţinătoare Lucieni şi Olteni, judeţul Dâmboviţa”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de evaluare de către APM DÂMBOVIŢA: se supune procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „înfiinţare distribuţie de gaze naturale în comuna Lucieni cu satele aparţinătoare Lucieni şi Olteni, judeţul Dâmboviţa” propus a fi realizat în comuna Lucieni, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM DÂMBOVIŢA din municipiul Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, orele 09-16, vineri între orele 09-14, precum şi la adresa de internet, office@apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Publicul interesat poate depune propuneri privind impactul asupra mediului la sediul APM DÂMBOVIŢA, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Structura anului şcolar 2020-2021 a fost lansată în dezbatere publică

Anul şcolar 2020-2021 începe la data de 01.09.2020, se încheie la data de 31.08.2021. Elevii sunt aşteptaţi la cursuri în data de 14 septembrie. Elevii din învăţământul primar şi cel preşcolar beneficiază de vacanţă în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Ca element de noutate, în semestrul al II- […]