Anunţ public

Anunţ public
Administraţia Bazinală de Apă Buzău – Ialomiţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Lucrări de apărare mal pârâu Ţâţa în satul Dealu Frumos, comuna Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa”, propus a fi amplasat în satul Dealul Frumos, comuna Pietroşiţa, pe pârâul Ţâţa, jud. Dâmboviţa.
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr.1, Jud. Dâmbovişa, în zilele de luni – joi, între orele 900-1500 şi vineri între 900-1300, precum şi la următoarea adresă de internet:http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei de Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viitorul aparţine oraşelor smart! POR 2021-2027, prioritate pentru conducerea CJ Dâmboviţa

La invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Corneliu Ştefan, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, alături de specialişti din cadrul instituţiei a fost la sediul CJD, pentru a participa la o întâlnire de lucru cu primarii municipiilor şi oraşelor din judeţul Dâmboviţa. Principala temă de discuţii a […]