ANUNŢ PUBLIC

ANEXA nr. 5 J
(ANEXA nr. 5.J la procedură)
ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare
DUMITRESCU EMILIAN, cu domiciliul în comuna Vulcana-Băi, sat Vulcana-Băi, strada Vlad Ţepeş, nr. 173B, judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI DÂMBOVIŢA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „LUCRĂRI DE SCHIMBARE DE DESTINAŢIE DIN ANEXĂ GOSPODĂREASCĂ ÎN SPĂLĂTORIE AUTO”, propus a fi amplasat în judeţul Dâmboviţa, comuna Vulcana-Băi, sat Vulcana-Băi, strada Vlad Ţepeş, nr. 184A.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI DÂMBOVIŢA, din strada Calea Ialomiţei, nr. 1, Municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, în zilele luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro/ Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primaria Nucet continuă să ia măsuri de prevenire a raspândirii COVID-19

Toţi locuitorii comunei dâmboviţene Nucet au primit prima tranşă de măşti de protecţie din partea Primăriei iar autorităţile fac tot ce le stă în putere să-şi apere comunitatea şi au decis să demareze cea de-a doua acţiune ce vizează distribuirea de măşti şi mănuşi de protecţie, în contextul actualei epidemii […]