Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului
Denumire judeţ: DÂMBOVIŢA Denumire UAT: Malu cu Flori
UAT Malu cu Flori şi OCPI DÂMBOVIŢA anunţă reluarea publicării documentelor tehnice ale cadastrului pentru UAT Malu cu Flori, sectoarele cadastrale nr. 11, nr. 17, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) şi (2) din Legea Cadastrului şi a Publicităţii Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Data de început a afişării: 22.07.2021 Data de sfârşit a afişării: 20.09.2021
Adresa locului afişării publice: Localitatea Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa. Repere pentru identificarea locaţiei: Sediul Primăriei Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.
Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primăriei Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa. Alte indicaţii pentru cei interesaţi:
Informaţii privind Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară 20152023 se pot obţine pe site-ul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediuASO CROMSTEEL S.A., cu sediul în Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, Judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Montare Instalaţie de Aspiraţie tip Scrubber cromare centralizat, propus a fi amplasat în […]