ANUNŢ COMUNA MOGOŞANI

ANUNŢ
COMUNA MOGOŞANI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Înfiinţare sistem de distribuţie a gazelor naturale pentru U.A.T. Mogoşani, judeţul Dâmboviţa, cu satele aparţinătoare: Mogoşani, Merii, Cojocaru, Chirca şi Zăvoiu” propus a fi realizat în Comuna Mogoşani, satele Mogoşani, Merii, Cojocaru, Chirca şi Zăvoiu.
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei de Protecţia Mediului Dâmboviţa din Municipiul Târgovişte str. Calea lalomiţei, nr. 1, jud. Dâmboviţa în zilele de luni-joi între orele 9-15 şi vineri între 9 -13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării pe pagina de internet a Agenţiei de Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ASO CROMSTEEL S.A.

ASO CROMSTEEL S.A.Anunţă publicul interesat asupra luării de către Agenţia pentru Protecţia Mediului DÂMBOVIŢA a deciziei de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu nr. 12/31.10.2017 pentru desfăşurarea activităţii cod CAEN 2410 şi în conformitate cu Legea 278/2013, Anexa 1 pct 2.6-Tratarea de suprafaţă a metalelor sau a materialelor plastice prin […]