Anunţ

SC ENGIE România SA prin SC PREST INSTAL 2000 SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ” Extindere conductă de distribuție gaze medie presiune, sat FUSEA (ds 27/1), propus a fi amplasat în orașul TITU,sat FUSEA, judeţul DÂMBOVIȚA”.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M DÂMBOVIȚA din municipiul TÂRGOVIȘTE, STR. CALEA IALOMIȚEI,NR1,judeţul DÂMBOVIȚA și la municipiul TÂRGOVIȘTE, str. REVOLUȚIEI,NR 1-3,DÂMBOVIȚA,în zilele de luni-vineri, între orele 9-14. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Soluţie de alocare urgentă a finanţărilor de 50 de milioane de euro pentru spitale

Guvernul României a aprobat un Memorandum propus de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene împreună cu Ministerul Sănătăţii care urgentează alocarea a 50 de milioane de euro, fonduri europene prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), pentru creşterea siguranţei pacienţilor în spitale.Menţionăm că o Ordonanţă de Urgenţă care aborda o parte dintre […]