ANUNȚ

COMUNA CONȚEȘTI, titular al proiectului: “Dezvoltarea rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și transport final, pe teritoriul comunei Conțești, județul Dâmbovița”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Conțești, județul Dâmbovița.

 Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANPC: Atenţie la "ofertele promoţionale"

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a transmis o serie de sfaturi pentru românii aflaţi în goana după cumpărăturile pentru masa de Crăciun şi Revelion.„Acordaţi o atenţie deosebită la achiziţia produselor alimentare, în special în cazul! În primul rând, consumatorii trebuie să acorde o atenţie deosebită la achiziţia produselor alimentare, […]