ANUNŢ

ANUNŢ
Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de referent în cadrul Primăriei com. Mogoşani
Având în vedere prevederile art. 7 din anexa HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice actualizată, Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru:
a) denumirea postului pentru care se organizează concursul:

 • funcţie contractuală de execuţie de referent cls. III grad IA în cadrul biroului contabilitate.
  b) nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul:
 • studii medii;
  c) data, ora şi locul de desfăşurare a acestuia:
 • concursul se va organiza în data de 02.12.2020 scrisă şi 04.12.2020 interviul.
 • locul desfăşurării este la sediul primăria com. Mogoşani.
  d) data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs şi datele de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei:
 • Data limită de depunere dosare este de 27.11.2020 ora11.00 la sediul primăriei com. Mogoşani
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 şi se vor depune în termen de 15 zile de la publicarea anunţului.
 • Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mogoşani, Judeţul Dâmboviţa, telefon 0345505220/ 0733687195.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

24 de şcoli şi de instituţii din judeţul Dâmboviţa, dotate cu boilere performante prin campania derulată de Crucea Roşie şi Ariston

Judeţul Dâmboviţa noiembrie 2020 – Crucea Roşie Română şi Ariston Thermo România au continuat în 2020, pentru al treilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar şi acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acţiuni, peste1200 de copii şi persoane adulte din judeţul Dâmboviţa vor […]