Published On: mie, feb. 26th, 2020

ANUNŢ

nichiduta.ro
Share This
Tags

ANUNŢ
Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Dâmboviţa organizează concurs la sediu său din Târgovişte, B-dul I.C. Brătianu, în data de 19 martie 2020, ora 10.00 proba scrisă, iar în data de 25 martie 2020, ora 10.00 interviul, pentru ocuparea unui post de natură contractuală de conducere, vacant, de director al Oficiului de Studii Pedologice şi Agrochimice Dâmboviţa, pe perioadă nedeterminată.
Condiţiile generale de participare la concurs sunt cele prevăzute la art. 3 din Regulamentul-Cadru din 23 martie 2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Condiţii specifice de participare la concurs sunt următoarele:

  • studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor agricole, industrie alimentară, ingineria mediului sau alte domenii conexe
  • vechimea în muncă şi specialitatea studiilor minimum 7 ani
  • diplomă de master în domeniul ştiinţelor agricole, industrie alimentară, ingineria mediului sau alte domenii conexe
    Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul DAJ D-ţa în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial. Informaţii referitoare la documentele necesare pentru înscriere şi alte informaţii suplimentare se pot obţine de la secretarul comisiei de concurs la tel. 0245216836.
eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro