ANEXA nr. 5J

ANEXA nr. 5J:
(- ANEXA nr. 5.J la procedură)
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)
S.C. DIGITECH PRODSERV S.R.L., titular al proiectului „Construire hală prestări servicii şi depozitare, gard împrejmuire”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM DÂMBOVIŢA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul „Construire hală prestări servicii şi depozitare, gard împrejmuire”, propus a fi amplasat în comuna Ulmi, sat Matraca, str. Viei, nr. 73, judeţul Dâmboviţa.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului DÂMBOVIŢA din str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Legea carantinării şi a izolării este în vigoare

Având în vedere că începând de ieri, a intrat în vigoare Legea numărul 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic facem următoarele precizări privind măsura de carantină şi izolare.Astfel, carantina persoanelor se instituie pe baza informaţiilor ştiinţifice […]