ANEXA nr. 5J:

ANEXA nr. 5J:
(- ANEXA nr. 5.J la procedură)
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)
COMUNA COMIŞANI-PRIMAR BĂTRÂNU ION, titular al proiectului investiţia „CONSTRUIRE SALĂ SPORT, SAT COMIŞANI, PUNCTUL ŞCOALĂ V-VIII, COMUNA COMIŞANI, JUDEŢUL DÂMBOVIŢA”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului ), pentru proiectul investiţia „CONSTRUIRE SALĂ SPORT,
SAT COMIŞANI, PUNCTUL ŞCOALĂ V-VIII, COMUNA COMIŞANI, JUDEŢUL DÂMBOVIŢA”,
propus a fi amplasat în comuna Comişani, sat Comişani.
) Se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa, din str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-16.00, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RECOMANDĂRILE POLIŢIŞTILOR DIN DÂMBOVIŢA PENTRU PREVENIREA FURTURILOR DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE

Pentru a preveni astfel de fapte, poliţiştii din Dâmboviţa le recomandă agenţilor economici adoptarea unor măsuri de protecţi. Stabiliţi o strategie de siguranţă a magazinului pentru prevenirea furturilor în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi asiguraţi-vă că tot personalul o cunoaşte şi […]