Published On: vin, oct. 20th, 2017

Unde ar fi trebuit să ajungă dâmboviţeanul Andrei Ivan

nichiduta.ro

Andrei Ivan n-a jucat decât 37 de minute între meciuri la FC Krasnodar, după ce a plecat de la CS U Craiova. La aproape două luni şi jumătate după transferul său de trei milioane de euro, agentul lui, Sorin Paraschiv, a arătat cu degetul spre olteni şi a spus, la Digi Sport Special, că fostul său club a insistat ca jucătorul să ajungă la Krasnodar, asta deşi el îşi dorea să plece la Galatasaray.
„Andrei Ivan nu a prins nici lotul. El a vrut Galatasaray, clubul nu a vrut să meargă acolo şi l-a trimis în Rusia. Clubul a spus că ţine foarte mult la el să aibă o ofertă bună. Lau trimis la Krasnodar”, a declarat Sorin Paraschiv la Digi Sport Special. Fostul mijlocaş al Stelei a explicat că, dacă jucătorul s-ar fi regăsit într-o situaţie similară în Turcia, el ar fi avut şansa de a pleca la un alt club european, lucru care nu se poate spune în cazul de faţă.
„Galatasaray e totuşi altceva. Dacă pleci de acolo, poţi să joci oriunde în Europa. Dacă nu joci nici la Krasnodar, nu ştiu unde poţi să pleci, poate doar să revii în Liga 1”, a explicat Paraschiv.
„Eu am adus o ofertă clară de la Galatasaray, dar cei de la club, pentru câteva sute de mii l-au trimis în Rusia şi au zis că vor să-i fie bine băiatului”, a mai spus Paraschiv, ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro