STROE PROMITE TESTE RAPIDE PENTRU SPORTIVI

Mihai ROŞOIU

Testele rapide pentru noul coronavirus, care aduc rezultatele în doar câteva minute au fost certificate îin România.
Şeful MTS, Ionuţ Stroe, a anunţat că sportivii români pot fi primii beneficiar ai acestor teste, care costă doar 5 euro. Stroe doreşte ca desfăşurarea compeţiilor spotive din România să intre într-un ritm normal, iar aceste teste rapide ar putea fi de ajutor.
„într-adevar, este o propunere pe care am facut-o spre Ministerul Sanataţii de a folosi, pentru competiţiile sportive, testele care au fost aprobate de Comisia de Microbiologie din cadrul ministerului.
Aşteptăm să ne spună dacă şi cum putem utiliza acest tip de testare. Nu putem duce totul în absurd şi să spunem că pretindem zero infectări în zona sportului. Cluburile trebuie să-şi urmărească interesul cât mai bine, iar jucătorii trebuie să aibă o viaţă extrasportivă cât mai controlată”, a spus Ionuţ Stroe pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, ÎNAPOI LA ANTRENAMENTE

Sorana Cîrstea a renunţat la vacanţa şi s-a întors pe terenul de tenis, la numai o saptamâna de la încheierea sezonului. A 86-a jucatoare a lumii a facut exerciţii inedite şi a aratat ca este într-o forma de invidiat.Cîrstea (30 de ani) este neobosită, ţinând cont că săptămâna trecută a […]