SE REIAU CAMPIONATELE DE JUNIORI LA VOLEI?

Mihai ROŞOIU

Pentru a putea reporni voleiul juvenil, federalii încearcă să strângă acum date de la echipe, astfel încât să ştie cine poate participa în condiţii de pandemie, cine s-a antrenat în această perioadă, dar şi unde s-ar putea juca partidele. După ce se vor strânge aceste date, se vor forma grupe (bănuiesc că de câte patru echipe, pentru că e cel mai convenabil), iar meciurile se vor disputa în două turnee, la care să participe componentele seriei, astfel ca în două weekend-uri să se joace prima fază a sezonului regulat.
Comisia Centrală de Competiţii lucrează la stabilirea unor grupe care să ne permită să încercăm să pornim Campionatele Naţionale de Cadeţi şi Juniori.
Acest lucru poate fi posibil după ce testele de COVID-19, care să ne permită să jucăm, se vor realiza şi prin aplicarea testelor antigen (testele rapide)! Se lucrează la reglementarea acestui lucru, în sensul de a fi prins în Ordinul comun al MTS/ MS, după jumătatea lunii ianuarie!
Pentru aceasta am avea nevoie de câteva informaţii din partea echipelor:

  1. La ce stadiu al pregătirii vă aflaţi acum;
  2. Să ne transmiteţi pe email-ul federaţiei, până la 20 ianuarie 2021, care estesituaţia sălilor dvs., dacă există acceptul conducerii şi al DSP-ului pentru realizarea de antrenamente şi de competiţii sportive;
  3. Dacă părinţii şi copiii doresc începerea competiţiilor sportive;
    În funcţie de acest lucru dorim să identificăm sălile unde se desfăşoară activităţi sportive, pentru a putea realiza un sistem competiţional facil, în interesul voleiului juvenil şi în concordanţă cu reglementările actuale.
    Ne dorim, la fel de mult ca dumneavoastră, să pornim campionatul şi dorim ca acest mesaj să fie transmis şi pe diferite canale, reţele de socializare etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DE CE A ABANDONAT SORANA CÎRSTEA TURNEUL DE LA ABU DHABI. Sorana Cîrstea (71 WTA) a declarat forfait înaintea duelului cu Karolina Pliskova (6 WTA), din primul tur al competiţiei WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)!

Sorana Cîrstea s-a retras cu doar câteva ore înaintea meciului de joi, pe care trebuia să îl dispute în primul tur la Abu Dhabi contra Karolinei Pliskova, cap de serie numărul 3 la competiţia care a deschis sezonul 2021 din tenis!Potrivit Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA), Sorana Cîrstea nu a mai […]