DE CE A ABANDONAT SORANA CÎRSTEA TURNEUL DE LA ABU DHABI. Sorana Cîrstea (71 WTA) a declarat forfait înaintea duelului cu Karolina Pliskova (6 WTA), din primul tur al competiţiei WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)!

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea s-a retras cu doar câteva ore înaintea meciului de joi, pe care trebuia să îl dispute în primul tur la Abu Dhabi contra Karolinei Pliskova, cap de serie numărul 3 la competiţia care a deschis sezonul 2021 din tenis!
Potrivit Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA), Sorana Cîrstea nu a mai putut evolua în partida programată pe terenul central din cauză că românca în vârstă de 30 de ani a suferit o accidentare la nivelul abdomenului.
Sorana Cîrstea era singura româncă pe tabloul principal de la Abu Dhabi, astfel că rămânem fără nicio reprezentantă în concursul dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari! Locul Soranei a fost luat de lucky loserul Despina Papamichail (Grecia, 278 WTA), aceasta înfruntând-o pe Karolina Pliskova în jurul orei 15:00.
Nu este prima oară când sportiva din Târgovişte acuză dureri abdominale în timpul unui turneu! Sorana a mărturisit că a jucat cu ruptură la abdomen după ce a pierdut în turul secund la Roland Garros 2019. De această dată, Cîrstea nu a vrut să rişte şi nu a mai intrat deloc pe teren, ţinând cont că în luna februarie urmează Melbourne Summer Serries şi Australian Open.
Sorana Cîrstea se afla într-o formă excelentă, după ce a cucerit turneul ITF de la Dubai în luna decembrie! Cîrstea a avut o doleanţă cu o zi înaintea retragerii de la Abu Dhabi.
Sorana a fost nemulţumită din cauza faptului că WTA nu mai are din acest an o aplicaţie oficială de scoruri live şi statistici, care le devenise foarte utilă jucătoarelor de tenis.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în peroada interbelică(LXXXIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonator_Şocul îngrozitor produs de apariţia sonorului a produs un mare număr de victime printre vedetele filmului mut. Valentino a fost, practic, singurul a cărui glorie a rămas intactă. Deşi a murit lăsând în urma sa o datorie de trei sute de mii de dolari, Valentino a rămas […]