CHINDIA SE MUTĂ. DIN NOU!

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgovişte e nevoită să îşi găsească din nou un stadion unde să îşi dispute meciurile din Liga 1 considerate pe teren propriu. După jumătate de tur de campionat pe „Ilie Oană”, la Ploieşti, şi o altă parte a sezonului tocmai la Giurgiu, începutul lui 2021 o va găsi pe Chindia la Buftea.
Clubul dâmboviţean a anunţat că meciul cu Politehnica Iaşi, de miercuri, de la ora 17:00, din etapa a 16-a a Ligii 1, se va disputa la Centrul Naţional de Fotbal Buftea. De altfel, Chindia a disputat marţi două meciuri amicale cu U Craiova (0-3, 1-1) la Buftea, pentru un prim contact cu noua „casă”. Avantajul e că Buftea e mult mai aproape de Târgovişte decât arena Astrei, unde Chindia a jucat cu FCSB, Sepsi, Viitorul şi Campionii FC Argeş în Liga 1, dar şi cu Fc Hermannstadt în Cupa României. Condiţiile nu sunt însă nici pe departe ca la Ploieşti, de unde echipa antrenată de Emil Săndoi a fost alungată la insistenţele galeriei Petrolului pe lângă autorităţile locale.
Lucrări în ritm de melc pe „Eugen Popescu
Chindia a revenit în Liga 1 la data de 25 mai 2019 şi, după două luni, o jumătate din bătrânul stadion de lângă Turn a fost dărâmată. De atunci şi până acum, lucrările la noul „Eugen Popescu” au avansat greoi, la ora actuală fiind gata gazonul (!) şi fundaţia viitoarei tribune noi, precum şi racordurile la utilităţi şi fundaţia pentru stâlpii de nocturnă.
Reabilitarea ar fi trebuit să fie gata din vara anului trecut, însă lucrurile s-au complicat pe fondul pandemiei şi al lipsei de bani în conturile autorităţilor.
Dacă proiectul va fi menţinut, arena din Târgovişte va avea aproximativ 8.000 de locuri, jumătate dintre ele acoperite, instalaţie de nocturnă şi o parcare nouă de 280 de locuri.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE REIAU CAMPIONATELE DE JUNIORI LA VOLEI?

Pentru a putea reporni voleiul juvenil, federalii încearcă să strângă acum date de la echipe, astfel încât să ştie cine poate participa în condiţii de pandemie, cine s-a antrenat în această perioadă, dar şi unde s-ar putea juca partidele. După ce se vor strânge aceste date, se vor forma grupe […]