Se deschide traficul pe DJ 720B Târgoviște -Nisipuri-Răzvad

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că la sfârșitul acestei săptămânii va fi deschis circulației DJ 720B care este reabilitat și modernizat, sectorul Matraca (intersecție cu DJ 711) – Nisipuri (intersecție cu DN 72).

Lucrările fac parte dintr-un proiect de îmbunătățire a infrastructurii rutiere derulat de Consiliului Județean Dâmbovița cu finanțare europeană.
„Vreau să vă anunț că, la sfârșitul săptămânii, împreună cu primarul municipiului Târgoviște vom deschide o arteră foarte importantă pentru a elibera traficul aglomerat din Municipiul Târgoviște. O să vă invităm, cel târziu vineri, așa cum am promis public, la 1 august când vom deschide drumul pe Nisipuri, un Drum Județean care este finanțat pe bani europeni. Vineri sau maxim în data de 1 august, după cum am promis, vom da drumul efectiv circulației, în primul rând pentru traficul greu. Vom da drumul la acest tronson de drum”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate slabe la titularizare

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversi-tar – sesiunea 2021 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate pe 27 iulie, ora 10:00, pe pagina web dedicată, titularizare.edu.ro.Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut […]