Este nevoie de voluntari pentru BABEL F.A.S.T 2024 

Date:

Festivalul Babel își (re)cheamă voluntarii la înrolare. Cei care au mai fost știu că voi, voluntarii, sunteți primii care întrețin spiritul BABEL prin dedicarea, zâmbetele și energia voastră. Ce veți face? De toate, dar, în primul rând, veți intra în culisele teatrului de unde vă veți putea bucura de spectacole din toate colțurile lumii. Avem nevoie de tineri sociabili, pasionați, care cunosc limbi străine, cât mai străine!

Perioada de înscriere: 13 – 19 mai 2024

Perioada voluntariatului: 20 mai – 17 iunie 2024

Vârsta minimă: 15 ani

Întâlnește-te cu Artele Spectacolului la Târgoviște, 10-16 iunie 2024

O foaie albă de hârtie. O privire în gol. Un somn fără vise. Trei situații golite de conexiuni, într-o stare pe loc, sinonimă cu vidul. Timpurile în care trăim sunt suprasaturate de conexiuni. Călătorim continuu spre Marea Întâlnire: prin cablu, prin unde, prin căi de acces, prin rețele sociale…

Teatrul este un punct de întâlnire între lumi nebănuite prin conexiuni cu diverse mijloace de expresie, fiecare cu povestea și emoția sa, fiecare cu nuanțele și energiile lor.

CONEXIUNI 2024, 10-16 iunie, cea de a douăsprezecea ediție a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului BABEL Târgoviște.

BABEL, Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, este organizat de Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte. Un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște și Ministerul Culturii din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...