REZULTATE EXCELENTE PENTRU SECŢIA DE RADIO ORIENTARE A CSM TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

În perioada 16-20 septembrie 2020 s-a desfăşurat în localitatea Primorsko, Bulgaria, „15th European Radio Orienteering (foxoring) Championship”.
Au participat 17 cluburi de radio orientare din 8 ţări: Ucraina 5, Rusia 3, România 2, Ungaria 2, Polonia 1, Slovacia 1, Bulgaria 2, Serbia 1.
în total, la start au fost peste 180 de concurenţi.
Concursurile au fost de un înalt nivel tehnic, pe terenuri cu dificultate sporită.
Lotul echipei CS Municipal Târgovişte a fost compus din 4 sportivi, care au participat la toate cele 4 probe: foxoring, clasic 80m, clasic 2m şi sprint, obţinând 5 medalii, 3 de argint şi 2 de bronz.
Medalia de argint cucerită de Petrovici Victor la sprint şi cea de bronz obţinută de Oprea David la sprint, sunt deosebit de valoroase în condiţiile în care la categoria lor (M14), în fiecare zi de concurs au fost
91 nartirinanti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DAN PETRESCU ACUZĂ ARBITRAJUL DUPĂ REMIZA CONTRA CHINDIEI

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.Antrenorul „feroviarilor” a contestat arbitrajul şi a spus că în Europa echipa lui este respectată şi a fost arbitrată normal.„M-a deranjat tot! în Europa suntem respectaţi, suntem arbitraţi normal. Dacă vi se […]