Primarii PSD Dâmboviţa nu vor pleca după cai verzi pe pereţi

Bugetul pe anul 2019, obiectivele de investiţii, influenţele generate de creşterile salariale şi multe alte probleme strict legate de administraţie, au fost principalele subiecte discutate de către primarii PSD Dâmboviţa cu fostul preşedinte CJ Dâmboviţa, consilierul judeţean Alexandru Oprea, omul delegat oficial să se ocupe de problemele din administraţie, de către ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa, în cadrul unei întâlniri la sediul PSD Dâmboviţa.
Fostul preşedinte CJ Dâmboviţa, consilierul judeţean Alexandru Oprea nu a omis să puncteze faptul că în luna martie va avea loc o nouă alocare din economiile pe PNDL, şi cu siguranţă vor primi finanţare o serie de investiţii. La nivelul judeţului Dâmboviţa, vorbim astăzi de economii în valoare de 19.000.000 lei. Mai mult, Alexandru Oprea a spus că, în curând se va deschide un nou PNDL, unde cu siguranţă vor fi finanţate o serie de investiţii importante pentru Dâmboviţa.
Nu în ultimul rând, Alexandru Oprea a ţinut să spună că PSD Dâmboviţa va contiuna şi va acţiona ca o echipă unită iar primarii nu vor pleca după cai verzi pe pereţi.
Miercuri, au venit la discuţii 43 de primari PSD, întâlnirile vor continua joi şi vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmboviţa a pus accentul în anul 2018 pe acţiunile privind combaterea muncii la negru

In cadrul Colegiului Prefectural Dâmboviţa, inspectorul şef al ITM Dâmboviţa, Marius Lixandru a prezentat raportul privind activitatea desfăşurată în anul 2018. Pentru realizarea acţiunilor stabilite în Programul Cadru de acţiuni al Inspecţiei Muncii în domeniul relaţiilor de muncă, I.T.M. Dâmboviţa a efectuat în 2018 controale de fond, tematice şi cu […]