Liga a 3-a; Seria a 3-a; Etapa a 21-a Liderul joacă sub umbra Turnului Chindiei – Chindia e pe val – Derby-ul resemnatelor la Afumaţi – Puiu Becheanu a ordonat bombardament cu toate liniile – Codaşele se întâlnesc în Oltenia – Urban va încerca să lege două victorii – Atletic Bradu vrea să-şi facă viaţa mai uşoară – Meci echilibrat la Câmpulung

A.l.

sportChindia Târgovişte (locul 1, cu 44 p şi +14 la adevăr) este pe val. Vrea să-şi păzească agoniseala şi să promoveze în Liga a 2-a. Şi-a regăsit spiritul ofensiv şi dorinţa de performanţă. Este favorită în confruntarea de acasă (stadionul Eugen Popescu) cu Sporting Roşiori. Echipa din Vechea Cetate de Scaun are siguranţă în apărare şi consistenţă în atac şi nu poate pierde ocazia să-şi consolideze poziţia de lider.
La Afumaţi se dispută derby-ul echipelor resemnate: C-S- Afumaţi (locul 2, cu 40 şi +10 la adevăr) cu S-C-M-Argeş Piteşti (3, cu 35 p şi +5 la adevăr). Totuşi echipa din Ilfov mai speră şi nu şi-a luat gândul de la promovare. Porneşte ca favorită. Are patru atacanţi de rasă: Vlada, Funieru, Ionică, Voican care pot face diferenţa. Echipa din Trivale este în cădere liberă.
F-C-M- Târgovişte (13, cu 18 p şi -12 la adevăr) are meci greu la Şotânga cu Inter Clinceni. „Tunarii” lui Ghiorghi Zotic au nevoie de experienţa lui Coman, de siguranţa lui Oprea, de tehnica lui Mândru, de încăpăţânarea lui Dragnea, de pofta de gol a lui Săndulescu pentru a câştiga. Roş-albaştrii n-au voie să facă pas sau paşi greşiţi. Trebuie neapărat să găsească drumul spre victorie. Antrenorul Puiu Becheanu trebuie să ordone bombardament cu toate liniile.
în Oltenia se dispută derby-ul codaşelor care opune A-C-S- Podari (12, cu 19 p şi +11 la adevăr) cu Astra 2 Giurgiu (14, cu 13 p şi -17 la adevăr). Gazdele îşi vor lua toate măsurile de precauţie şi au prima şansă.
Cu moralul ridicat după victoria din etapa trecută de la Piteşti, Urban Titu (6, cu 30 p şi 0 la adevăr) va încerca să dobândească şi pe Concordia 2 Chiajna (4, cu 34 p şi +4 la adevăr). Cu un joc cursiv, dinamic şi incisiv băieţii lui Cristi Bădoiu îşi pot apropia victoria. Va fi foarte greu. Atletic Bradu (11, cu 22 p şi -8 la adevăr) are nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc în disputa de acasă cu C-S- Vişina Nouă (10, cu 23 p şi -7 la adevăr). Ca să-şi facă viaţa mai uşoară, „atleticii” sunt obligaţi să învingă.
Partida dintre D-G- Câmpulung (8, cu 26 p şi -4 la adevăr) şi C-S- Ştefăneşti (5, cu 34 p şi +4 la adevăr) se anunţă echilibrată. Fiecare dintre cele două combatante vor să le zâmbească tabela de marcaj frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dan Fleşeriu: "Mulţumesc Târgovişte"

Antrenorul campioanei României, CS Municipal Târgovişte, a transmis un mesaj emoţionant la finele unui sezon impresionant. „în primul rând vreau să le mulţumesc lui Marius Dobă şi lui Ciprian lugulescu pentru că mi-au acordat şansa, cu doi ani în urmă, să îmi îndeplinesc un vis adică acela de a fi […]