Liberalii nu vor face jocul niciuneia dintre taberele pesediste

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a reconfirmat decizia de a nu se angaja în disputa de la consiliul judeţean, în care sunt angrenate cele două tabere din PSD. Fiind vorba despre o confruntare internă, liberalii se vor ţine la distanţă de interesele străine judeţului iar dacă se va ajunge la un vot de demitere, consilierii partidului se vor abţine. Totuşi, în situaţia în care vor fi alegeri pentru şefia CJD, este destul de probabil ca liberalii să desemneze propriul candidat.
În ce priveşte proiectele de perspectivă, Virgil Guran a declarat că, în 2019, Partidul Naţional Liberal va fi perceput ca un adevărat partid de opoziţie în Dâmboviţa, cu responsabilităţi clare pe toate palierele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Debut în forţă pentru Start-up Nation, ediţia a doua

Cu destulă întârziere, Programul Start-Up Nation 2018-2019, prin care statul promite ajutoare nerambursabile de câte 200.000 de lei tinerilor antreprenori, a debutat şi va avea asigurate fondurile necesare plăţilor prin bugetul de stat pe anul acesta. Cel puţin aşa a declarat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea. Ţinând cont […]