Târgovişte: Taxele şi impozitele locale nu se majorează

0 0

În ultima zi a anului, membrii Consiliului Local Municipal au fost convocaţi în şedinţă „de îndată”, cu un singur punct pe ordinea de zi, anume proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale în Târgovişte, operabile începând cu 1 ianuarie 2019.
Astfel, de la data amintită, valorile impozabile, nivelurile impozitelor şi taxelor locale, taxelor speciale şi ale amenzilor rămân la nivelul anului 2018, urmând să fie indexate cu rata inflaţiei, de 1,34%. Hotărârea vine în sprijinul târgoviştenilor cu venituri modeste şi a fost promovată în condiţiile în care veniturile la bugetul local au scăzut începând cu 2018, ca urmare a modificărilor în ce priveşte legile finanţelor publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liberalii nu vor face jocul niciuneia dintre taberele pesediste

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a reconfirmat decizia de a nu se angaja în disputa de la consiliul judeţean, în care sunt angrenate cele două tabere din PSD. Fiind vorba despre o confruntare internă, liberalii se vor ţine la distanţă de interesele străine judeţului iar dacă se va ajunge la […]