ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE

S-au disputat şi meciurile etapei a treia a Diviziei A1 la volei feminin. Favoritele s-au impus în minimum de seturi.
La Bucureşti, CSM nu a avut nici o problemă în a se impune în faţa dinamovistelor. Scorul final a fost 3-0 pentru „tigroaice”, de la care s-au remarcat Kodola (17 puncte) şi Adelina Ungureanu (15). De la dinamoviste Matei şi lancu au reuşit, ambele, câte 8 puncte.
Cel mai interesant meci s-a disputat la Târ-govişte, acolo unde Alba Blaj nu a avut mari probleme în a-şi lua revanşa pentru eşecul din sezonul regulat. Ardelencele au învins cu scorul de 3-0, Baciu (16 puncte) şi Newcombe (13) fiind cele mai bune jucătoare. De la gazde s-au remarcat Klisura (16 puncte) şi Sredic (6).
în ultima partidă a rundei, Ştiinţa Bacău a trecut cu 3-0 de CSM Lugoj, graţie unui joc foarte bun făcut de Cristina Cazacu (16 puncte) şi Denisa Rogojinaru (12 puncte). De la învinse s-au remarcat Kocic (14 puncte) şi Babic (6).
Divizia A1 (f): Programul etapei a treia a play-off-ului Sâmbătă, 6 aprilie
CSM Bucureşti – Dinamo 3-0
CSM Târgovişte – Volei Alba Blaj 0-3
Ştiinţa Bacău – CSM Lugoj 3-0
Clasament play-off
1. CSM Bucureşti 47 p (18 m)
2. Volei Alba Blaj 46 p (17 m)
3. CSM Târgovişte 36 p (18 m)
4. Ştiinţa Bacău 34 p (18 m)
5. CSM Lugoj 15p(18m)
6. Dinamo 13p(17m)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

APROAPELE - COMOARA CEA MAI DE PREŢ

În cadrul proiectului eparhial de sprijinire săptămânală a instituţiilor sociale dinjudeţul Dâmboviţa, iniţiat de către înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, joi, 4 aprilie 2019, parohiile Dealu-Mare, Doiceşti, Iedera şi Măgura, Protoieria Pucioasa, au oferit Azilului de bătrâni de la Pucioasa produse igienico-sanitare. Tot în aceeaşi zi, la initiativa preoţilor […]